У найтемніших сортів із зеленою шкіркою – глибокий шовковистий смак; у яскраво-помаранчевих – солодкий "морквяний" присмак; блідо-помаранчеві витягнуті плоди – "овочеві" і нейтральні. Особливий смак кожного з сортів потрібно відчути. Якщо гарбуз до душі – є кілька свіжих ідей.26 жовт. 2022 р.
Кому не можна їсти гарбуз?
Шкода гарбуза – кому не можна вживати
- захворювання шлунково-кишкового тракту;
- запальні процеси в області печінки і нирок;
- камені в жовчному міхурі і нирках;
- цукровий діабет.
Скільки можна їсти гарбуза в день?
Разова доза гарбузового насіння для дорослої людини становить 50 г, добова — близько 100 г, це приблизно 40 штук. Рекомендується вживати їх сирими натще, запиваючи водою.
Що лікує м Якоть гарбуза?
М'якоть допоможе при: Ожирінні та застої лімфи в тканинах. Запальних захворюваннях сечового і жовчного міхура. Схильності до атеросклерозу, гіпертонічній хворобі. Підвищеній кислотності, запаленні шлунково-кишкового тракту або схильності до закрепів.
Пиріг з гарбуза — 7 шалено смачних рецептів
Інгредієнти: 1. 150 г борошна 2. 2 яйця 3. 200 г цукру 4. 4 ст. ложки сметани 5. 250 г вершкового масла 6. 500 г м’якоті гарбуза 7. 2 ч. ложки кавового лікеру 8. 1 ч. ложка розчинної кави 9. ½ Ч. ложки соди 10. 2 ст. ложки цукрової пудри Приготування Яйця розітріть з цукром, з’єднайте з 200 г …