Як приготувати сванську сіль

0 Comments 16:42


Як приготувати: Свіжозмелені спеції з'єднати з сіллю і добре вимішати. Потім додати часник і ретельно перемішати суміш вручну, щоб вийшла волога суміш, що нагадує вологий пісок. Зберігати таку сванську сіль потрібно в банках, які закриваються герметично.

Для чого використовують Сванську сіль?

Сванська сіль (груз. სვანური მარილი — Svanuri marili) або суміш зі Сванетії — суха суміш спецій, яка традиційно використовується в грузинській кухні. Суміш є універсальною приправою і використовується для приготування супів, соусів, м'ясних та рибних страв, овочевих салатів, маринадів, а також при засолюванні.

Яка є сіль?

За місцем розташування покладів і способом видобутку розрізняють сіль самосадну (озерну), садну (з морської води), кам'яну (з надр землі) і виварну (з підземних розчинів). Харчову кухонну сіль кам'яну, самосадну і садну випускають меленою і сіяною.

Як подрібнити сіль в домашніх умовах?

Приготувати ароматизовану сіль дуже просто: кристалики перебиваються з допомогою блендера або кавомолки (можна використовувати і ступку) зі спеціями, які ви виберете на свій смак. Останні віддають солі свій смак, колір і запах. Сушені трави – з ними сіль підкреслить смак м'яса.

Сванська сіль своїми руками – покроковий рецепт грузинської …
Як самостійно приготувати сванську сіль і які інгредієнти входять в цю приправу, розповіли в ТСН. Інгредієнт: Звичайна сіль – 6 столових ложок Часник – 150 г Коріандр – 2 столові ложки Насіння кропу – 1 столова ложка Уцхо-сунелі – 1 столова …

Related Post

Кріп вирощування будинку на підвіконніКріп вирощування будинку на підвіконні

0 Comments 15:50


Щоб виростити кріп з насіння вдома, вам буде потрібно зачекати 5-8 тижнів. Зате садити його в квартирі можна в будь-який час року. Правда з жовтня і до ранньої весни кріп

Що зробити з груш на зиму простіЩо зробити з груш на зиму прості

0 Comments 12:37


Заготовки з груш на зиму – це не тільки варення. З груш варять компоти, додають їх в джеми і повидло, маринують, сушать і заготовлюють цілком. Для приготування запасів слід відбирати