Як смачно запекти перепілку?
Ємність для запікання добре змастіть олією; Викладіть перепелині тушки і змастіть їх за допомогою пензлика соусом з усіх сторін; Запікайте в духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин; Подавайте, прикрасивши тушки гілочками кропу.
Скільки запікати перепілку в духовці?
Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом, додайте туди ж томати, порізані на дольки, а зверху викладіть обсмажені тушки. Запікайте перепілку в духовці протягом 20 хвилин. Викладайте на тарілки трохи гарніру та одну перепілку. Якщо вас є брусничний соус, то додайте і його.
Скільки перепілка сидить на яйцях?
Яйця ставлять вертикально, тупим кінцем вгору. У такому положенні вони знаходяться практично до самого кінця. Тільки на 15-16 день їх «розсипають», щоб спростити звільнення перепілки від шкаралупи.
Що приготувати з перепілки — смачні і незвичайні страви
1 яйце 100 мл молока 20 г сухарів Сіль і перець — за смаком М’ясо перепілки відокремте від кістки і добре відбийте. У центр покладіть шматочок масла і загорніть котлету. В окремій ємності перемішайте яйце, молоко, сіль і перець. В отриману суміш опустіть котлету, після чого обваляйте в сухарях. Потім обсмажте її на розігрітій сковороді.