Як зберегти свіжий кріп

0 Comments 16:54


Щоб кріп на зиму зберігав всі свої властивості, його можна засолити в баночці, заморозити в морозильній камері, замаринувати з використанням оцту або просушити в духовці чи на вулиці.

Як зберігати сухий кріп в домашніх умовах?

Як зберігати зелень у холодильнику правильно Найкращий спосіб для деяких прянощів, таких як петрушка, кріп, базилік, рукола — це збереження у холодильнику. Пучок зелені достатньо поставити в місткість із холодною водою, надіти зверху поліетиленовий пакет для обмеженого доступу повітря, зафіксувати гумкою. Кеш

Як зберігати свіжу петрушку?

Оптимальний показник для будь-якої зелені – 0 ℃. За такої температури вона може лежати в холодильнику 2 тижні. Довше не рекомендується тримати зелень в холодильнику, через те, що вона буде втрачати корисні властивості. Можна зберігати зелень в холодильнику у вакуумному контейнері із якісного пластику.

Як правильно заморозити кріп на зиму?

Як заморозити кріп цілими гілочками Треба взяти гарні чисті гілочки, зробити з них пучки, покласти в пакети та відправити в морозильну камеру. Пакети завжди мають бути герметичними. Також не забувайте видаляти з них повітря. Такий кріп треба розморожувати при кімнатній температурі.

Як зберегти свіжий кріп на довше: хитрість, яка забезпечить …
Як зберегти кріп свіжим до Нового року. На короткий час достатньо помістити кріп відро з водою і зберігати його в холодильнику. Таким чином зелень точно залишатиметься свіжою близько тижня.

Related Post

Як захистити цибулини від гризунівЯк захистити цибулини від гризунів

0 Comments 13:04


Народні засоби для відлякування мишей від тюльпанів: Також цибулини на годину замочують у розчині з 1 літра води та столової ложки дьогтю. Тирсу можна замінити піском. Дігтярне мило подрібнюють за

Як робляться ароматичні свічкиЯк робляться ароматичні свічки

0 Comments 13:28


Як робити ароматичні свічки? На середньому вогні розтопіть парафін і дайте в ньому розчинитися барвникам. Для ароматною свічки капніть в парафін кілька крапель ефірного масла. Потім рідкий і ще гарячий