Як зберегти імбир у домашніх умовах на зиму

0 Comments 14:30


Для цього обгорніть нечищений імбир рушником, не залишаючи відкритих ділянок, а після покладіть у паперовий пакет, попередньо випустивши з нього все повітря. У такому вигляді спеція може зберігатися протягом декількох тижнів.23 квіт. 2020 р.

Як правильно зберігати імбир?

Покладіть свіжий, цілий та неочищений імбир у холодильник у герметичному поліетиленовому пакеті. Герметичний пакет запобігатиме потраплянню кисню та вологи – це дві речі, через які на корені може з'явитися цвіль.

Як посадити корінь імбиру в домашніх умовах?

Корінь садять в грунт, залишаючи на поверхні тільки оченята. Дотримуючи всі правила посадки, через два-три тижні можна спостерігати зростання перших молодих пагонів. У цей період рослини поміщають в прохолодне приміщення з температурою не вище п'ятнадцяти градусів і зниженою вологістю повітря.

Як зберігати маринований імбир?

Маринована спеція зберігається близько 2 місяців на полиці холодильнику. Корінь очищають і нарізають тоненькими пластинками. Потім кладуть у тару і заливають маринадом. Посуд закривають кришкою і настоюють шматочки протягом 2 тижнів, прибравши в затемнене місце. Кеш

Як і де правильно зберігати імбир в домашніх умовах свіжим …
Зберігати свіжий імбир найзручніше в холодильнику. Якщо його помістити в паперовий пакет, то у відділенні для овочів він зберігатиме свіжість протягом 1 тижня.

Related Post

Схема підключення датчика рівня паливаСхема підключення датчика рівня палива

0 Comments 16:46


Как понять что датчик топлива врет? Неверные показания датчика могут проявляться по-разному: стрелка лежит на "нуле"; показания все время меняются, стрелка "скачет"; прибор "врет" в большую или меньшую сторону; не

Квашена капуста з буряком у каструліКвашена капуста з буряком у каструлі

0 Comments 15:57


Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою? Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо