Як засолити часник у домашніх

0 Comments 14:53


Прикрийте банку з часником капроновою кришкою, і залиште її при кімнатній температурі на 3-4 дні. Після цього, потрібно вже закрити банку щільною кришкою, і винести в прохолодніше місце. Пробувати солоний часник можна вже через 30 днів, а зберігатися в розсолі він може до двох років.

Як засолити часник на зиму?

На 1 літр холодної води треба 2 столові ложки солі. У воді розчиніть сіль і залийте цим розсолом часник у банках. Закрийте банки пластиковими кришками й залиште часник засолюватися. Зберігайте в темному, недоступному від сонячних променів місці.

Як засолити Стрілки часнику в домашніх умовах?

Солоні часникові стрілки.

  1. Помиті і порізані часникові стрілки відварюють в окропі 1 хвилину
  2. Остуджують їх у холодній воді, просушують на друшляку
  3. Стерилізують банки
  4. Варять розсіл з води, солі та цукру
  5. У банки розкладають стрілки часнику, прянощі
  6. Заливають їх киплячим розсолом і залишають на 3 дні

Кеш

Як правильно зберігати часник в домашніх умовах?

Якщо зберігати часник у квартирі, його потрібно добре помити, просушити, а потім перекласти в скляні банки. Щільно закрити кришками та поставити в сухе темне місце. Можна пересипати зубки сіллю для поглинання вологи.

Як засолити хрусткі огірки на зиму за 1 годину

Related Post

Сушений часник у домашніх умовах зробитиСушений часник у домашніх умовах зробити

0 Comments 13:27


Як сушити часник в сушарці для овочів і фруктів Зубчики часнику необхідно розмістити на решітках сушарки одним шаром. Пристрій повинен прогрітися до 55-60 °C (більша температура знищить аромат та вітаміни).