Якщо ви не впевнені, чи потрібно очищати куплений ревінь, проведіть простий тест: зріжте листя і потовщені кінці. Потім лезом ножа піддягніть шкірку овоча з більшої сторони. Якщо він товстий і тягучий, видаліть його, міцно потягнувши. Якщо шкірка легко не знімається – залиште її на овочі.11 трав. 2023 р.
Як використовувати ревінь?
Ревінь часто використовують як начинку в солодких пирогах, роблять із нього варення, цукати, джем. Кориця, імбир, полуниця, яблука та інші фрукти добре поєднуються з ревенем і дозволяють зменшити кількість цукру, що додається до страв. Роблять з нього освіжальні напої, компот, кисіль, додають до соусів.
Як Карамелізувати ревінь?
Ревінь (за бажанням) почистити і нарізати кубиками. У казанку змішати нарізаний ревінь і цукор. Карамелізувати ревінь на середньому вогні на плиті протягом 3-4 хв.
Як правильно румбамбар чи ревінь?
Ре́вінь (побутують також назви — румбамбар, рабарба́р, рамбамбар, ромбамбар, румбумбар, барбар) (Rheum L., нім. Rhabarber) — рід багаторічних зіллястих рослин з родини гречкових, з довгим міцним корінням і простими дуже великими листками, стебло до 2 м заввишки.
Очистити ревінь — ось так