Як багато можна пити шипшину

0 Comments 20:53


Важливо пам'ятати, що в 15 ягідках шипшини міститься добова норма вітаміну С і перевищувати її не варто. Тому, з метою профілактики достатньо вживати по півсклянки відвару 3 рази на деньякщо лікарем не рекомендовано інше.

Чому не можна пити багато відвару шипшини?

Шипшина дратує слизову оболонку шлунка, тому людям із хворобами ШКТ він протипоказаний. Людям із гастритом вживання плодів треба звести до мінімуму. Концентрований настій на ягодах згубно впливає на зубну емаль (через вміст органічних кислот (лимонна, яблучна кислота)).

Чи можна довго пити шипшину?

Фахівці рекомендують приймати не більше 80 мілілітрів настоянки тричі на день. Через велику кількість вітамінів і мікроелементів прийом слід здійснювати програмами по два тижні, а потім влаштовувати перерву. Збережена копія

Related Post