Що можна зробити з яблук Білий налив?
Білий налив — це не тільки повидло. Можна здивувати дітей чи внуків яблучною пастилою, а чоловіка — смачним соусом до м'яса. А вишуканий крем-десерт стане у пригоді для посиденьок з подругами. Це хороший перекус і натуральні ласощі, від яких діти або онуки будуть у захваті.
Скільки часу варити варення з яблук?
Варити яблука на середньому вогні, періодично знімаючи піну. Варити варення з яблук 10-15 хвилин. Гаряче варення розлити у банки і закрити прокип'яченими кришками. Особливих умов зберігання варення з яблук не вимагає.
Як приготувати варення з яблук з оцтом?
В мене вийшло 9 літрів яблук. Висипаємо їх у велику каструлю, вливаємо пів літра води, 100 г оцету і 1 кг цукру. Ставимо на газ і варимо близько 1 години до м'якості яблук, потім пробиваємо масу блендером і закриваємо в стерильні банки. Всім смачного!
Варення з яблук "білий налив" – простий рецепт на зиму з фото
Варення з яблук “білий налив” Інгредієнти Яблука 2.5 кг Цукор 1 кг Апельсин 2 шт. На порцію Калорії: 31.3 ккал Білки: 0.1 г Жири: 0 м Вуглеводи: 7.7 м Кроки 40 хв. Відео-рецепт Половинки або четвертинки вимитих плодів очистіть від твердої серцевини з кісточками. Зіпсовані частини видаліть. Наріжте …