Що зробити з гарбуза смачне

0 Comments 14:17


Що робити з гарбуза?

З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.

Як смажити гарбуз?

Гарбуз очистити від насіння і шкірки, нарізати скибочками завтовшки близько 0,5 см, посолити і поставити в холодильник. З підготовленого гарбуза злити сік, кожну скибочку поперчити, обваляти в борошні і обсмажити на розпеченій олії з обох боків до золотистого рум'янцю. Подавати, притрусивши подрібненим часником.

Що можна приготувати з гарбуза солодкого?

Що приготувати з гарбуза: 4 рецепта апетитних страв

  • Солодкі страви з гарбуза – ніжний гарбузовий пиріг
  • Страви з гарбуза на сковороді – золотисті деруни
  • Незвичайні страви з гарбуза – крем-суп з сухариками
  • Прості страви з гарбуза в духовці – запіканка з картоплею і сиром

Кеш

Що приготувати з гарбуза? 27 рецептів смачних страв
Інгредієнти: 280 г свіжої тертої гарбуза, 90 г масла вершкового, 160 г цукру-піску, 3 великих яйця, середній лимон, стакан з гіркою борошна, 1 ч. л. харчової соди. 1. Тертий гарбуз руками віджимається від соку. 2. З лимона дрібної теркою знімається цедра. А з м’якоті вичавлюється сік. Від нього …

Related Post

Чому опадають квітки у баклажанів: причини та порадиЧому опадають квітки у баклажанів: причини та поради

0 Comments 13:56


Зміст:1 Прчини опадання квіток у баклажанів2 Недостатнє запилення3 Недостатність вологи4 Вплив температурних коливань5 Питання та відповіді Багато господарів, що вирощують баклажани на своєму городі, часто зіткнуться з проблемою опадання квіток.

Скільки часу потрібно збивати айсинг: секрети та рекомендаціїСкільки часу потрібно збивати айсинг: секрети та рекомендації

0 Comments 18:04


Зміст:1 Скільки часу застигає айсинг?2 Скільки часу застигає глазур?3 Який консистенції має бути айсинг?4 Як правильно працювати з Айсінг? Збитий айсинг – це основний інгредієнт для прикраси святкових кондитерських виробів,