Що робити з гарбуза?
З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.
Як смажити гарбуз?
Гарбуз очистити від насіння і шкірки, нарізати скибочками завтовшки близько 0,5 см, посолити і поставити в холодильник. З підготовленого гарбуза злити сік, кожну скибочку поперчити, обваляти в борошні і обсмажити на розпеченій олії з обох боків до золотистого рум'янцю. Подавати, притрусивши подрібненим часником.
Що можна приготувати з гарбуза солодкого?
Що приготувати з гарбуза: 4 рецепта апетитних страв
- Солодкі страви з гарбуза – ніжний гарбузовий пиріг
- Страви з гарбуза на сковороді – золотисті деруни
- Незвичайні страви з гарбуза – крем-суп з сухариками
- Прості страви з гарбуза в духовці – запіканка з картоплею і сиром
Кеш
Що приготувати з гарбуза? 27 рецептів смачних страв
Інгредієнти: 280 г свіжої тертої гарбуза, 90 г масла вершкового, 160 г цукру-піску, 3 великих яйця, середній лимон, стакан з гіркою борошна, 1 ч. л. харчової соди. 1. Тертий гарбуз руками віджимається від соку. 2. З лимона дрібної теркою знімається цедра. А з м’якоті вичавлюється сік. Від нього …