Що можна приготувати з патисонів?
Варенье, овощная икра, оладьи, запеканки — вот что можно сделать из патиссонов ещё. Патиссоны можно просто пожарить, а можно приготовить патиссоны более сложным образом. Это, например, различные салаты, фаршированные патиссоны, тушёные патиссоны.
Як нарізати патисони?
Патисони нарізати пластинками завтовшки в 1 см. При необхідності овочі заздалегідь очищаються від шкірки. Шматочки умочують в яєчної суміші, обвалюються в борошні, після чого до рум'яності обсмажуються на гарячому маслі. На плоске блюдо викладаються овочеві скибочки і притрушиваются часниковою кашкою. Кеш
Як фарширувати патисони?
Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності. Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою. Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.
Що приготувати з патисонів (швидкі і смачні рецепти на кожен …
Що смачного і корисного можна приготувати з патисонів для обіду та свята Інгредієнти молоді патисони – 300 г; ріпчаста цибуля – 1 штука; морква – 1 штука; свіжі…