Як смажити фенхель?
- Помити і зачистити верхні тверді прожилки перших листків фенхелю, зрізавши їх ножем. …
- Фенхель розрізати навпіл, а тоді нарізати скибочками приблизно 0.5 см завтовшки.
- Нагріти олію у великій сковорідці і обсмажити скибки фенхелю з обох сторін до м'якості і злегка золотистого кольору.
Коли викопувати фенхель?
Збирають фенхель проводять за 2,5 місяці, коли діаметр їстівної частини стає 8-10 см (якщо качани переростуть, то можуть почати гірчити). В якості прянощів фенхель можна заготовлювати з часу відростання, молоду зелень також вживають протягом усього періоду зростання.
Як збирати фенхель?
Збирання фенхеля Качани зрізають під корінь, але залишають на них черешки з листям завдовжки до 20 см. Після зрізання качани мають полежати на свіжому повітрі в затінку, після чого на них залишають тільки один черешок завдовжки 10 см, а качани відправляють на зберігання.
Чем полезны семена фенхеля? – Greenheal
Очень полезны семена фенхеля для кишечника и желудка. Они снимают мышечный спазм, устраняют симптомы метеоризма и кишечных колик. …