Що приготувати з чорної горобини

0 Comments 13:06


Як вживати чорну горобину?

Способи та специфіка прийому аронії

  1. Підготувати 3 ст. ложки висушених ягід.
  2. Залити 400 мл окропу.
  3. Настоювати добу. Пити тричі на день, за раз досить випити півсклянки.

Що роблять з горобини?

Плоди горобини використовують: Настій, відвар, сік плодів вживають при розладах травлення, гепатиті, гепатохолециститі, при каменях у нирках і сечовому міхурі, при атонії товстої й тонкої кишок, при дизентерії, геморої, маткових кровотечах.

Як зробити настойку з чорної Рябіни?

Перебрану і промиту горобину засипати в банку. Додати горілку так щоб вона на 2-3 см покривала шар ягід. Всипати цукор (за бажанням) і добре перемішати. Закрити банку кришкою і поставити на 60-70 днів в темне місце з кімнатною температурою.

Що можна приготувати з чорноплідної горобини: 7 цікавих …
Сік з чорноплідної горобини на зиму. Інгредієнти: 1 кг ягід чорноплідної горобини; 1 л води; 300 г цукру; 1 ч. л. лимонної кислоти; 20-30 вишневих листочків. Приготування:

Related Post

Нашатирний спирт як підживлення для рослинНашатирний спирт як підживлення для рослин

0 Comments 16:05


Розчином нашатирного спирту, який дуже легко приготувати, можна поливати рослини під корінь та обприскувати листя. Щоб приготувати робочий розчин, потрібно набрати шприцом лише 1 кубик нашатирного спирту та розчинити його

Який шкідник їсть листя перцю солодкого у теплиціЯкий шкідник їсть листя перцю солодкого у теплиці

0 Comments 18:42


Попелиця – небезпечний для болгарського перцю паразит. Комахи живуть колоніями, тобто поселяються на рослині масово. Шкідник їсть всі органи культури: і плоди, і листя, і стебла.6 вер. 2018 р. Що їсть