Що зробити з Патісонів?
У мисці змішати сметану і яйце, посолити, перемішати вінчиком і додати зелену цибулю. Знову перемішати і натерти твердий сир. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти патисони, залити їх сметанно-яєчною сумішшю і посипати сиром. Запікати в духовці 30-40 хвилин при 180°C. Кеш
Як садити Патісони в домашніх умовах?
Для посіву патисонів посередині роблять лунки вздовж грядки на відстані 90 см одну від одної, глибиною 2-3 см. У кожну лунку кладуть по 2 насінини і закривають землею. У лунку насіння кладуть на відстані 5-6 см. У випадку, якщо обидві насінини проростуть, одну рослину видаляють або пересаджують на іншу грядку. Кеш
Коли можна сіяти патисони?
Коли садити патисони в ґрунт Розсаду, вирощувану в домашніх умовах, висаджують у ґрунт, коли сіянцям виповниться 3-4 тижні й у них розвинеться по 2-3 справжніх листочки, тобто теж приблизно в самому кінці травня або на початку червня.
Що приготувати з патисонів: смачні рецепти
1 чашка тертого сиру моцарелла; 1 стакан хлібних крихт; 3 зубчики часнику; ¼ чайної ложки сушеного орегано; ¼ чайної ложки сушеної петрушки; сіль і мелений чорний перець. Як готуємо? Патісони нарізати кубиками, а цибулину півкільцями. Духовку розігріти до 200 градусів, деко застелити фольгою і змастити олією.