Для засолювання краще підходять огірки з сильно вираженими крупними горбиками. Бажано, щоб вони були покриті чорними шипами. З давніх пір вважалося, що темно-зелені огірки краще світло-зелених для засолу. З появою великої кількості сучасних сортів і гібридів це правило значною мірою втратило свою актуальність.28 лип. 2019 р.
Який сорт огірків найкращий для засолки?
Паризький корнішон – дає невеликі огірочки, 6-8 см, які порівняно довго не переростає, хрусткі, без гіркоти. Маленькі корнішони – вважаються кращими для маринування та засолювання. Кеш
Як вибрати огірки для квашення?
Які огірки найкращі для консервування Шкірочка повинна бути не гладкою, а з пухирцями і чорними крапочками. Огірки з гладкою шкіркою та білими крапочками – найкращі для салатів. Не використовуйте для квашення та маринування салатні сорти – вони годяться лише для свіжоприготованих страв або консервованих салатів.
Який сорт огірків найкращий?
Найкращі сорти огірків для відкритого ґрунту та теплиці
- Конні – ранній партенокарпічний гібрид, стійкий до низьких нічних температур та посухи. …
- Бенефіс – скоростиглий партенокарпічний гібрид. …
- Еколь – ранній високоврожайний самозапильний голландський гібрид. …
- Доломіт – надранній партенокарпічний голландський сорт.
Соління огірків на зиму – Смачного
Соління огірків на зиму Соління – популярний спосіб заготівлі овочів на зиму, в тому числі, хрустких огірочків, які гармонійно підходять до будь-якої страви.