Молоко незбиране згущене з цукром виробляють з пастеризованого, нормалізованого коров'ячого молока випарюванням частини вологи і консервуванням цукром. Якщо виробник наніс на етикетку продукту посилання на стандарт ДСТУ 4274:2003, то даний продукт повинен відповідати всім вимогам.
Що таке молоко нормалізоване молоко?
Отже, нормалізоване молоко – це натуральне молоко, яке доводиться до звичних показників, зазначених на упаковці – 2,5%, 3,2% і т. д. В даному процесі сухе молоко не використовується.
Чому Бухтить молоко?
Сквашування молока, прокисання, прогіркання – це все результат життєдіяльності різного виду мікроорганізмів. Молоко, яке виробляє корова – стерильно. У ньому немає бактерій і навпаки є бактерицидні речовини, які їх вбивають.
Чому не скисає молоко від корови?
Чому молоко довго не скисає Придбане в магазині молоко відрізняється тривалим терміном зберігання. Подібна ситуація пояснюється тим, що використовується спеціальна упаковка і продукт проходить перевірку на наявність різних патогенних мікроорганізмів.
ДСТУ 2212:2003. Молочна промисловість виробництво …
Ділення молока на вершки та знежирене молоко 7.4 нормалізація; нормалізування Доводження хімічного складу молочної суміші до регламентованого значення масової частки жиру і (або) білка та …