Мигдаль є гарним джерелом мононенасичених жирів, які, як кажуть, сприяють відчуттю ситості і можуть допомогти приборкати потяг до їжі. Він також є добрим джерелом амінокислоти під назвою L-аргінін, яка допомагає спалювати жир.24 лист. 2022 р.
Скільки можна їсти мигдалю в день?
Згідно з дієтичними рекомендаціями, рекомендується споживати близько 23 грами мигдалю на день. Це приблизно 20 штук мигдалю. Така кількість мигдалю містить багато вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Мигдаль – джерело здорових жирів, білків, вітаміну E та антиоксидантів, які корисні для шкіри і волосся.
Скільки їсти мигдалю?
За словами медиків, особливо корисний мигдаль для серцево-судинної системи, так як містить безліч ненасичених жирів, амінокислот і мінералів. У ньому багато рослинних флавоноїдів, які важливі як антиоксиданти або регулятори ферментів. Лікарі рекомендують їсти 20-25 горішків в день.
Як правильно вживати мигдаль?
Антиоксидантів вистачає і в самому горісі. Але найбільше їх – в його коричневій шкірці. Тому найздоровіший спосіб вживати мигдаль – їсти ядра разом зі шкіркою.
Мигдаль допомагає схуднути – пояснення дієтолога | Стайлер