Який вихід м’яса у свині?
Свині відрізняються інтенсивним розвитком м'язової тканини і уповільненим відкладенням жиру. Після забою вихід м'яса – 58-67%, сала – 21-32%.
Скільки коштує м’ясо свині?
М'ясні продукти: м'ясо
Яловичина гуляш | 1 кг |
---|---|
Свинина ошийок | 1 кг |
254,88 грн. | |
Свинина підчеревина | 1 кг |
183,21 грн. |
Яка ціна битої ваги свині?
Продам свині, від 140кг до 160кг жива85гр,бита 125гр, 85 грн. 10 липня 2023 р. 70 грн.
Приготування м’яса свинини – рецепти, як смачно приготувати
Як приготувати, щоб м’ясо свинини було м’яким – кращі рецепти та кулінарні спостереження. Нюанси приготування свинини Якість і смак