Що таке курчата бройлери І чим їх м’ясо відрізняється від м’яса курчат?
Бройлери — гібриди або породи курей, здатні швидко набирати вагу. Забійної ваги в 2,5 кг бройлери при правильному догляді досягають у 2 місяці. Це гарантує не тільки швидку окупність проекту з вирощування птахів м'ясної породи, а й чудовий смак м'яса зовсім молодої птиці.
Коли можна рубати бройлерів?
Курей при утриманні на вільному вигулі, як правило забивають у віці 8 тижнів, а у органічних системах у 12 тижнів.
Яка птиця не допускається в реалізацію?
Не допускаються в реалізацію тушки, не відповідні II категорії угодованої і якості обробки, з викривленнями спини і грудної кістки, з подряпинами на спині, заморожені більше одного разу, такі, що мають темну пігментацію (окрім індичок і цесарок). Кеш
Основні характеристики курей-бройлерів
М’ясо таких бройлерів має у своєму складі майже всі вітаміни групи «В», а також важливі для організму людини мікроелементи й амінокислоти.