У бургерах завжди використовується плавлений, а не твердий сироскільки він не втрачає своїх смакових якостей при зіткненні з гарячими котлетами. Сир для «Макдоналдс» постачає компанія «Хохланд». У більшості сендвічів використовується плавлений сир на головне натурального чеддера.
сир чеддер Один із найпопулярніших сирів для бургерів – сир чеддер. Він запашний і має насичений смак. Може бути м'якшим, коли молодий і в міру «дорослішання» стає більш пікантним – гострим. Як правило, найкраще тане молодий чеддер.
Ось один із численних варіантів складання бургера (знизу нагору): половина підсмаженої булочки + соус + огірок + котлета + сир + помідор + лист зеленого салату + цибуля + соус + друга половина підсмаженої булочки. Розберемося з кожним шаром збирання бургера.