Як прищеплювати влітку правильно

0 Comments 18:42


Найбільш популярним способом для літньої щеплення зерняткових і кісточкових культур є окулірування. Її суть – прищеплення до підщепи бруньки сортового дерева. Більш ефективною є окулірування в Т-подібний розріз. Її переваги – надійна фіксація прищепи, його швидке приростання, високий відсоток щеплення.4 дні тому

Що можна щепити влітку?

Влітку прищеплюють молоді яблуні та інші плодові дерева. Для цієї процедури в якості підщепи не підходять старі екземпляри. Найкраще брати сіянці або кореневу поросль. Щоб щеплення пройшло успішно, для окулірування вибирають підщепу товщиною не менше 1,5 см.

Коли краще робити прищепи?

Весняні щеплення проводять з кінця лютого-березня до червня (якщо живці спеціально зберігати при температурі від 1 до 3°С для пізніх щеплень). Та якщо використовують звичайні живці й природні терміни, потрібно встигнути до розпускання бруньок на прищепі та охопити перід початку активного руху соку підщепи.

Коли краще робити прищепи яблуні?

Коли потрібно робити щеплення яблуні – терміни Ранньою весною – в розщеп, в травні або початку літа – під кору, а ближче до осені використовують інший метод – окулірування. Кеш

Як правильно прищеплювати зливу влітку, навесні і восени, …
На жовту На персик На аличу Підготовка підвою Аблактування Вставляють череня за кору, перев’язують місце щеплення і обмазують садовим варом. Обов’язково стежать, щоб весь косий зріз привою увійшов під кору. Види комбайнів …

Related Post

Як відстежити свій маршрут на карті: легкий спосіб та докладні інструкціїЯк відстежити свій маршрут на карті: легкий спосіб та докладні інструкції

0 Comments 12:35


Зміст:1 Як переглянути свій маршрут пересування?2 Чи можна переглянути свій маршрут за день?3 Як подивитися маршрут по карті?4 Як відстежувати маршрут у Google картах? Сучасна технологія дозволяє нам легко відстежувати

Для чого равлику земляДля чого равлику земля

0 Comments 13:01


Навіщо потрібні равлики? Їстівні равлики – надзвичайно корисні, мають цінний набір поживних речовин. У них повністю відсутній холестерин. Головним компонентом м`яса равлика є цінний високоякісний і легкозасвоюваний білок (який містить